Inbraak­beveiligings­systemen

Inbraak­beveiligings­systemen van Hi Security Service
Woning

Bescherm uw huis tegen inbraak

Dankzij de ultramoderne apparaten, een 24-uurs­service en de professionele ondersteuning van onze beveiligings­experts biedt het huisbeveiligings­systeem voor thuis de beste bescherming voor uw huis. Vraag direct een gratis beveiligings­check voor uw huis aan en ontdek de beste manier om uzelf en uw gezin te beschermen!

Huisbeveiliging van Hi Security Service zorgt voor uw veiligheid en die van uw dierbaren. Ons huis alarm­systemen heeft een directe live verbinding met onze meldkamer. Zo garanderen wij iedere dag uw bescherming.

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarm­systeem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Hi Security Service is gespecialiseerd in het aanleggen van alarm­systemen in woningen. Er kan met stil alarm en/of akoestisch alarm gewerkt worden. Een inbraak­melding kan via uw mobiele telefoon binnenkomen of direct naar een alarm­­centrale geleid worden.

Bij alle diensten die wij leveren, staat uw woon­comfort voorop. Wij denken daarom graag mee in uw behoeftes en het beste ontwerp voor uw woon­huis. Hi Security Service geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Bedrijf

Beveiliging voor jouw bedrijf door Hi Security Service

Het Hi Security Service alarmsysteem is voorzien van de nieuwste technologie en ontwikkeld met jarenlange ervaring. Onze bedrijfs­beveiliging is toepasbaar op elk bedrijf of het nu gaat om kantoren, bedrijfshallen of commerciële ruimtes.

Eerst voeren we een uitgebreid beveiligingsscan uit dat is afgestemd op uw bedrijf. De beveiligings­adviseur bepaalt samen met u de risicozones en adviseert een gepersonaliseerde installatie.

Het alarm kan daarna al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos.

U kunt rekenen op de beste bescherming voor uw bedrijf met een systeem dat volledig op uw wensen is afgestemd.

Ook voor tijdelijke inbraak­beveiliging zoals bij tijdelijke leeg­staande panden bieden wij oplossingen.

Offerte aanvragen

Start direct jouw offerte in slechts 1 minuut

Ben je op zoek naar een alarmsysteem voor een woning of bedrijf?

Scroll naar boven