Over Ons

Over Hi Security Service

Samen staan wij Sterk!

Welkom bij Hi Security Service, uw toegewijde partner in geavanceerde beveiligingsoplossingen. Bij ons draait alles om meer dan alleen het leveren van hoogwaardige beveiligingssystemen; het gaat om het bieden van een ongeëvenaarde service die uw gemoedsrust en veiligheid waarborgt.

Jouw vertrouwde partner in installatie, service en onderhoud van hoogwaardige alarm- en camerasystemen. Met een toegewijd team van experts streven we ernaar om de veiligheid van jouw woning of bedrijf te waarborgen.

Bij Hi Security Service streven we ernaar om verder te gaan dan de verwachtingen van onze klanten. Onze focus ligt op het leveren van niet alleen technologische innovatie, maar ook op het opbouwen van duurzame relaties. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klantgerichtheid. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van advies en installatie tot continue ondersteuning. We geloven in transparantie, open communicatie en het leveren van service die uw verwachtingen overtreft.

Bij Hi Security Service geloven we dat uw gemoedsrust onze hoogste prioriteit is. Vertrouw op ons voor geavanceerde beveiligingstechnologie, ongeëvenaarde service en een partnerschap dat uw veiligheid naar nieuwe hoogten tilt.

Welkom bij een veiliger morgen met Hi Security Service en ervaar gemoedsrust met onze professionele diensten en innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van beveiliging.

Hi Security Service voor maximale veiligheid

Hi Security service  is gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligings­oplossingen. Onze producten en dienst­verlening voldoen aan de hoogste kwaliteits­eisen en dit wordt door externe certificerende instanties bevestigd. Als een erkend borg technisch beveiligings­bedrijf bent u ervan verzekerd dat onze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen.

Het CCV is een samen­werkings­verband tussen overheid, het bedrijfsl­even en eindgebruikersorganisaties om gezamenlijk Nederland veiliger te maken.

Ook werkt Hi Security Service al ruim tien jaar als een Erkend Leer­bedrijf voor MBO leerlingen. Dit doen wij met veel plezier en wij helpen de leerlingen te slagen voor hun diploma. Wij zijn te vinden op marktstage.nl

Kies nu voor de beste beveiliging voor uw huis of bedrijf!

Meer informatie?

info@hisecurityservice.com

Installatie en Onderhoud

Professionele installatie en onderhoud

Professioneel

Wij bieden naast het leveren en installeren van A-merk beveiligings­apparatuur, ook onderhoud en service van uw beveiligings­netwerk. Met onze vakkundige en erkende installateurs kunt u erop vertrouwen dat onze techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud.

In geval van storing of reparatie, bent u verzekerd van een snelle service. U kunt de installateurs van Hi security service overal in Nederland vinden. Dus ook bij u in de buurt. Hierdoor zijn wij snel ter plaatse in geval van nood en om problemen te verhelpen.

Ook bij alarm­meldingen garanderen wij een snelle respons­tijd. In geval van een inkomende alarmmelding wordt er direct door ons gereageerd.

En vanzelf­sprekend zijn onze medewerkers van de klanten­service 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.

Hi Security Service

Waarom wij?

Gecertificeerd

Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligings­oplossingen.

Erkend

Wij zijn een erkend borg technisch beveiligings­bedrijf

Leerbedrijf

Al ruim tien jaar als een Erkend Leer­bedrijf voor MBO leerlingen

Scroll naar boven