Projecten

Projecten

Een aantal van onze projecten

VVE Spaarnezicht

In samenwerking met VVE Spaarnezicht hebben we een mooi project kunnen realiseren omtrent de beveiliging van hun appartementen complex. Er waren verschillende kleine akkevietjes en vandalisme gevallen in de centrale ruimtes van het mooie appartementen complex gelegen aan het Spaarne in Haarlem. Om dit te voorkomen en een extra oog in het zuil te kunnen houden op de bergingen, garage en voorzijde van het pand werden wij ingeschakeld om een mooi meerjarenplan te kunnen bewerkstelligen.

“Een veilig gevoel voor iedereen”

Voor dit project hebben we een mooi meerjarenplan opgezet. Omdat we te maken hebben met een raad van bestuur, Budgetteringen etc. is er gekozen om preventief na 5 jaar de NVR (recorder) en na 10 jaar de camera’s te vervangen. Dit om onvoorziene kosten voor te zijn. De VVE kan dit dan alvast meenemen in de service kosten en iedereen weet duidelijk waar ze aan toe zijn.

“Veiligheid is duidelijkheid”

Café Bar Beko

Het gezellig gelegen Café Bar Beko in de hofstad “Den Haag” heeft ons benaderd voor een upgrade van hun oude camera systeem. In elke bar zijn er wel eens gebeurtenissen die je goed op beeld moet hebben. Denk hier bij aan, ruzies, diefstal, of het lastigvallen van bezoekers. Om dit allemaal zo goed en scherp mogelijk in de gaten te kunnen houden is er gekozen voor een camerasysteem bestaande uit 3 camera’s, een NVR (recorder) en een beeldscherm om ook alles van achter de bar in de gaten te houden. Met deze complete set is het mogelijk om meer veiligheid en controle te kunnen bieden voor personeel.

“Een veilige werk omgeving voor elke avond een gezellige avond”

Met onze juiste prijzen, vakkundige installatie en onderhoudscontracten hoeft Café Bar Beko nooit meer om te kijken naar hun systeem en kunnen ze altijd bij ons terecht voor extra hulp en support.

Een veilige avond uit: Wie wilt dat nou niet!

Project Café Garçon
Project Café Pollux
Project Gelderland

Prachtig project van Hi Security Service

 

Project Recycling
Contact

Geïnteresseerd?
Neem contact op met ons!


Scroll naar boven